-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 26 مهٔ 25، 12:59
صفحه اصلی گام جدید در صنایع غذایی؛ تولید عصاره طبیعی پاپریکا توسط پژوهشگران دانشگاه شهید بهشتی 734 بازدید print share برای نخستینبار در ایران، محققان دانشگاه شهید بهشتی عصاره طبیعی پاپریکا تولید...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: معاونت پژوهشی و فناوری
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 23 ژوئن 25، 20:20
صفحه اصلی ارتقای 100 پله ای رتبه دانشگاه شهید بهشتی در رتبه بندی کیو اس 2026 492 بازدید print share دانشگاه شهید بهشتی هنوز زنده است. دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علم و شهادت است. دانشگاه شهید...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: معاونت پژوهشی و فناوری